fbpx

35 Aniversari: Programa

L’Associació Amics de les Havaneres, amb motiu del 35è. aniversari de la fundació del grup MAR ENDINS (1979-2014) organitza una

S O R T I D A   E N   A U T O C A R

 A “LA COVA DE MAR ENDINS” I EL GONGOST DE MONT-REBEI

 Visitarem el seu museu “La Cova de Mar Endins”, dedicat al món de l’havanera, situat al poble del Pont de Montanyana (a la frontera entre Lleida i Osca) i, atesa la seva proximitat, aprofitarem per fer una excursió facultativa al sorprenent i impactant Congost de Mont-rebei, un dels espais naturals més singulars dels Prepirineus, famós per la bellesa del seu paisatge agrest. L’autocar ens deixarà a l’inici del Congost.

Data: Diumenge 4 de maig de 2014
Horari previst:
07:30 – Sortida en autocar des de Barcelona, a la plaça Catalunya/Rambla Catalunya, davant de l’edifici de Bankia/Caja Madrid. La sortida es farà amb total puntualitat i no es podrà esperar a ningú.

Es farà una parada al Km.514 (no més de 15 minuts), on hi ha Gasolinera i Restaurant Auto-Grill, per poder fer un petit esmorzar, estirar les cames i/o altres necessitats… (aquesta consumició anirà a càrrec de cadascú).

11:15 – Arribada al Pont de Montanyana.

11:30 a 13:45 – Visita al Congost de Mont-rebei. Aquesta part de l’excursió serà optativa. El paisatge és agrest i cal portar calçat adequat ja que es va per camins de terra. Els que decideixin no endinsar-se al Congost podran quedar-se on ens deixarà l’autocar, admirant la natura, fins que tornin els “excursionistes”. Cas que formessin un grup nombrós els que no desitgen fer aquesta caminada, es podria començar a fer la visita de la Cova al matí.

14:00 – Dinar al Restaurant “Condes de Ribagorza”, amb el següent Menú (inclòs en el preu de la Sortida):

Primer plat a escollir entre:

  • Escudella
  • Amanida de formatge fresc i fruits secs
  • Tallarines amb salsa de bolets

Segon plat a escollir entre:

  • Botifarra blanca i negra a la brasa amb mongetes
  • Pollastre al forn amb patates
  • Magres de porc amb salsa de fruits secs

 

Postres a escollir entre:

  • Flam de la casa
  • Gelats diversos (copa Ribagorça, de torró, comtessa, de cafè…)
  • Formatge amb codonyat

També estan inclosos: vi, aigua, cafè i infusions.

15:30 – Sobretaula amb petit concert d’havaneres, pel grup Mar Endins.

16:30 – Visita al museu “La Cova de Mar Endins”.

18:00 – Sortida del Pont de Montanyana cap a Barcelona.

21:00/21:30 – Arribada prevista a Barcelona.

Preu de la Sortida (inclou autocar i dinar): 45 € per persona.

Interessats: Efectuar ingrés en el compte de l’Associació Amics de les Havaneres, a Catalunya Caixa, núm. 2013-0148-06-0201060942, per l’import total de les persones inscrites, fent constar el nom de qui fa l’ingrés i el nombre de persones apuntades. Trucar tot seguit al tel. 629 042 048 per indicar que s’ha fet l’ingrés i comunicar nom i telèfon de contacte d’un dels inscrits.

OBSERVACIÓ IMPORTANT:
Es requereix un mínim de 30 persones per poder efectuar l’excursió. (Si no s’arriba a aquesta xifra, ens posarem en contacte amb cadascun dels telèfons facilitats, per tal d’acordar la manera de retornar els diners ingressats).

Associació Amics de les Havaneres
Març 2014

Tornar a 35 Aniversari Tornar a inici